Plenklipp, sesongprogram

Vi tilbyr 2 ulike sesongprogram for plenklipp, «Ukentlig klipp», eller «14dagersklipp».

«Ukentlig klipp»: Ved valg av dette programmet klippes gresset hver uke. I juli vil det bli klippet hver 14ende dag og utover høsten med 10 dagers mellomrom. Dette for å tilpasse oss gressveksten i din hage. Det betales likt pr gang, selv om frekvensen endres. Dette er vår rimeligste klipp.

«14dagersklipp»: Ved valg av dette programmet klippes det med 14dagers mellomrom hele sesongen. Dette kan fungere for plener som har mindre vekst enn normalt.

Den peneste plenen får du lettest om den klippes hver uke, da er det lettere å gjødsle og gi plenen den behandlingen den trenger for å bli sunn, frisk og struttende av energi! Da blir det heller aldri liggende avklipp igjen, som det lett kan gjøre om det er lengere intervall mellom klippene.

Vi tar oppdrag med plenklipp i sentrale deler av Bærum (Jar/Østerås – Vøyenenga) og litt utover i Asker (Nesøya, Hvalstad, Billingstad)

Med i oppdraget klipper vi også kanter mot oppkjørsel, platting og/eller bedd og blåser vekk gressklipp som legger seg utenom plenen. Vi bruker batteridrevet utstyr, så du vil merke stor forskjell om du tidligere har hatt bensindrevet klipper/utstyr.

Prisene vil variere utfra hvilket program (ukentlig eller hver 14dag) dere blir med på, og utfra størrelse og hvor lett eller vanskelig plenen er. F.eks vil en helt flat plen på under 400m2 få den rimeligste prisen, mens en større plen med mye hindringer og bakker vil koste mer. Etter en befaring kan vi gi deg et riktig tilbud.

Prismessig gis det ca 30% rabatt ved valg av «Ukentligklipp» fremfor klipp hver 14dag. Faktura sendes forskuddsvis pr mnd. Prisene starter på kr 499.- ved ukentlig klipp av en enkel og grei hage.