Om bedriften

Seniortjenesten AS kommer hjem til deg i Bærum og østre del av Asker, og hjelper deg med hagearbeidet og andre ting på eiendommen. Vi ønsker å hjelpe privatpersoner eller sameier som trenger litt ekstra hjelp, men som ikke nødvendigvis trenger en fagutdannet gartner eller håndverker. Bedriftens hovedfokus er de litt eldre som ikke så lett får holdt orden på hage og eiendom

Tjenesten er tenkt å utføre kortere/mindre oppdrag, men som til sammen godt kan ta litt tid. Vi kan også påta oss litt større oppdrag i perioder. Vi avtaler også gjerne faste oppdrag som f.eks. gressklipping og snemåking. Ved oppgaver som enten trenger fagpersoner og/eller er utenfor det vi kan bistå med, hjelper vi til med å skaffe dyktige håndverkere, lage anbud, følge opp osv, om du ønsker det.  

Vi vil utføre dine oppdrag så raskt som mulig og noen ganger kan vi komme innom samme dagen som du tar kontakt. Må vi ringe deg tilbake for å avtale et annet tidspunkt, lover vi å komme så raskt vi kan og utføre oppdraget slik vi har avtalt.

Bedriften ble etablert sommeren 2018 og vil tilpasse seg mengden behov vi skal dekke. Dvs når det blir mye å gjøre får vi tak i nye dyktige, hyggelige og praktiske handymenn som kommer hjem til deg og ordner det du trenger å få ordnet. Ideen kom fra min mor på litt over 80år og kommunenes behov for at folk skal kunne bo hjemme lenger om de kan få noe hjelp/praktisk bistand.

Daglig leder
Geir Svenberg, 54år, handymann med erfaring fra mange ulike prosjekter. Oppvokst på Slependen i Bærum og bor på Gjettum med kone og tre barn. Allsidig utdannelse fra Universitetet i Oslo (psykologi og pedagogikk) og BI (bedriftsøkonomisk institutt) og mye praktisk erfaring. Har ellers jobbet som bla personalkonsulent, driftsansvarlig for flere kontorlokaler og forsterket fosterfar.